Як за допомогою LLM покращити роботу менеджерів на 350% та домогтися виконання проєктів у зазначені терміни та в зазначений бюджет

reading mind

Наш Український Інстутут Інвазивної Психології та Психодинаміки (УІІПП) ім. Френка Герберта нарешті створив стабільну модель трансляції думок у реальному часі. Великою проблемою була інтерпретація думок, які насправді не є текстом, як може здаватися, а скоріше представлені мішаниною образів. Завдяки набравшим популярність Large Language Model (LLM) ми змогли створити штучну свідомість, яка здатна інтерпретувати усі транслюємі образи у зрозумілий текст. Іншими словами, ми створили штучну свідомість, яка повністю ідентична натуральній та так сама текстуалізує підсвідомість.

Оскільки УІІПП тісно співпрацює з багатьма потужними підприємствами у сфері дослідження ефективних підходів до менеджменту, піддослідними стали менеджери різного рівня. Двадцятьом добровольцям у мізки було вживлено чіпи, які в реальному часі транслювати по бездротовій мережі потік підсвідомого. Сервер, що знаходиться в одній з будівель УІІПП отримував ці дані та транслював їх за допомогою LLM в текстовий формат. У цій публікації ми вирішили поділитися найбільш цікавими фрагментами записаного.

***

  1. Я не можу бути менеджером над однією людиною. В мене у підпорядкуванні має бути щонайменше троє чи п’ятеро людей. Тоді робота яку я мав би виконувати самостійно розчиняється у натовпі, а мені лише необхідно генерувати звіти про роботу інших. Троє-п’ятеро співробітників не можуть виконувати роботу мене одного, вони мають виконувати більше роботи за одну людину, то ж я маю створювати для них роботу.
  2. Просто виконуючи свою роботу підвищення не отримаєш. Необхідні інновації, зміни. Навіть якщо все і так добре – я маю щось вигадати і розпочати значну перебудову. А що якщо ця перебудова не вдастся? Що якщо моя вигадка не має нічого спільного з реальністю? В решті решт, моя початкова ідея працювати за SCRUM – це просто одна прочитана книжка та пара прочитаних публікацій у блогах. Хм… Я маю вигадати щось більш складне, аби помилка стала зрозумілою лише через роки, а до того часу я вже знайду іншу, кращу посаду як крутий інноватор.
  3. Як мені пояснити невдачу з реалізацією нового проєкта? Хм… Мабуть, скажу, що в мене недостатньо повноважень і що інші саботують процес переходу. Мене ще й підвищать! Минулого разу це прокатувало.
  4. Agile, SCRUM, Kanban, SCRUMban, XP, WaterFall, ще якась херня… Яка різниця? Все, що мені треба – це генерувати репорти аби створювати іллюзію контролю над підлеглими в очах керівництва компанії.
  5. Ця публікація дійсно надихнула мене. Необхідно продати ідею керівництву і очолити її впровадження. “Лояльність співробітників може бути переоцінена”. Ми можемо дуже багато зекономити на печиві, каві та офісних меблях. Крім того, жодних підвищень! Ми поставимо найм та звільнення на конвейєр. В решті решт, один Senior Ruby Developer замінює іншого пише те саме лайно і так само сподівається на перегляд зарплатні у бік підвищення.
  6. Який ще нахер #noestimates?! А менеджери тоді навіщо?!
  7. Неохідно знайти CTO, бо в мене немає жодного бажання витрачати час на розмови з тією шелупонью. Я хочу винаймати людей аби зберегти власний час, а виходить, що вони потребують мого часу ще більше.
  8. Не вкладаємося в дедлайн, мабуть треба винайняти ще 10 розробників на бекенд та 7 на фронтенд + 4 QA та 2 DevOps. Таким натовпом точно встигнемо, принаймні буде позитив, що ми розширили команду.
  9. … і оцінювати будемо в поінтах, як рекомендував Сазерленд, а один поінт – то буде півдня роботи, тобто 4 години.
  10. У цьому спринті в нас погане velocity, то ж треба буде зібратися на мітинг та зробити переоцінку усіх виконаних завдань.
  11. В Jira є Agile Board, який ще вам agile треба?!
  12. Бісять айтішніки. Коли я працював у банку, то такого піздеця не було. Сказав: “Підеш додому як завершиш усю роботу!”, і нічого, робота робилася, всі були щасливі.

***

За отриманними даними нашим інститутом було розроблено програму підвищення кваліфікації для менеджерів усіх рівнів, але перед усім менеджерів проєктів. Записатися на програму можна у нашого координатора Тетяни Михайлівни Балабольської. Навчальна група нараховує десять людей, вартість навчання становить $3499 за кожного менеджера, по завершенню навчання видаються сертифікати державного зразка. З повагою УІІПП ім. Френка Герберта.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *